Karvat pois alapäästä pimpin haju

Tiesitkö: Alapän karvoituksen poistamisen/vähentämisen vaarat Uusien tutkimusten mukaan alapän karvoituksen poistaminen altistaa paitsi. Ihmettelenkin kulttuurissamme muodostunutta suoranaista pakkoa ajella karvat pois. Ne karvat keräs kaikkee hikee ja muuta kivaa pöpöä ja hajua sinne nii hyi. Kaikki jotka saatte alapästän posliinin tulkaa auttamaan mua :D Keskustelu - Jos haisee, karvat tulee poistaa Pphoebe:En ota vakavasti ihmisiä, joiden miesten mielestä karvaton pimppa. En mä osaa sanoa? Joo tummaa mut paksuudesta ei hajua.

Alapän karvat: Karvat pois alapäästä pimpin haju

Olin pitkässä liitossa, ja karvattomuuden viehätys katosi nopeasti. Muutaman päivän kuluttua vasemman kainalon alle ilmestyi ikävä patti. Jos mies pakenee sitä, niin paetkoon. Tavallisin ja helpoin karvanpoistokeino on karvojen ajaminen, eli sheivaus.

Videos

She makes him cum in her panties and then wears it!

Karvat pois alapäästä pimpin haju - Miehen intiimialueen karvoitus

Miten saatte tuolta ihan alhaalta häpykumpuakin alempaa karvat pois oon ihan epätoivoinen. Vierailija: Karvat tarjoavat lisä kasvualustaa bakteereille. Samoiten hiukset pois vaan, kaljuna on bakteerivapaa. Itselläni kunnon puska alapässä ja pesen kerran päivässä vedellä. Mutta karvojen poisto vähentä hajua. Siinä on ne pimpin talia tuottavat rauhaset jossa syntyy ns kuujuusto ja SE haisee sille.

Karvat pois alapäästä pimpin haju - Karvat pois

Huonon Äidin hyvä yhteisö, häpykarvat katosivat naisilta joskus 2000-luvun alussa, ja nykyän niitä tuntuu ajavan karvat pois alapäästä pimpin haju jos ei jokainen niin ainakin joka toinen mieskin. Olen kuitenkin luonnostani niin runsaskarvainen, etten haluaisi olla "karvahattu" jalkovälissä nimimerkitön,.

0 ajatuksia “Karvat pois alapäästä pimpin haju

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *