Golden rax oulu espoon nuorisoasunnot

golden rax oulu espoon nuorisoasunnot

hoito- ja käyttösuunnitelman sisällöstä teki kaupunginvaltuusto elokuussa 2010. Kävijätutkimuksen tavoitteena oli koota mahdollisimman laajasti kuopiolaisten odotuksia ja näkemyksiä Puijon alueen nykytilasta ja kehittämisestä Puijon uutta käyttö- ja hoitosuunnitelmaan varten. Hyppä päsisältön, rax Buffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Puijo on osa kuopiolaista mielenmaisemaa. Buffetpöydässämme on tarjolla kymmeniä herkullisia vaihtoehtoja, joista loihdit itsellesi juuri sellaisen lautasmallin kuin mielesi tekee. Puijon virkistysmetsille on laadittu erilliseen kävijätutkimukseen perustuva hoitosuunnitelma. Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat meillä helposti saman pöydän äressä, sillä olemme huomioineet niin sekaruokavaliota noudattavien kuin vegaanien ruokatoiveet.

Golden rax oulu espoon nuorisoasunnot - Espoo

Vuonna 1994 perustettuun Rax Buffet -ketjuun kuuluu 27 ravintolaa ympäri Suomen. Nykytilan analyysien ja asukkaiden esittämien näkökohtien pohjalta on laadittu virkistysmetsille vaihtoehtoisia hoitosuunnitelmia ja Puijon käytön kehittämisehdotuksia. Kaikilla kuopiolaisilla on mielipide Puijosta ja sen kehittämisestä. Tule yksin tai isollakin porukalla ja heitä nälälle hyvästi hyvällä ruoalla! golden rax oulu espoon nuorisoasunnot golden rax oulu espoon nuorisoasunnot

Rax Buffet Salaatti: Golden rax oulu espoon nuorisoasunnot

Leppävaarankatu 3-9, 02600, espoo. Muuta: Lasten leikkipaikka, hissi, liukuportaat. Rax, box -take away -aterian, saat parille seuraa paras hyrräkela lisäksi koota mieleisesi annoksen buffetpöydästä Mini Box -laatikkoon edullisempaan hintaan (norm.

0 ajatuksia “Golden rax oulu espoon nuorisoasunnot

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *