Seksi nainen päällä naisenorgasmi

klitoristaan sormillaan tai vibraattorilla. Hän voi laskeutua alaspäin milli kerrallaan ja lopettaa, jos tuntee kipua. Suuteleminen ja katsekontakti tekevät tästäkin asennosta intiimin ja romanttisen. Nainen pällä -asennossa on myös hankalampi pästä niin syvälle kuin esimerkiksi takaapäin- tai edestä jalat ylhällä koukussa -asennossa. Ehkä korkeintaan visuaalisessa muodossa?

Naisen: Seksi nainen päällä naisenorgasmi

Ballerina-asennossa penis työntyy kokonaan emättimeen, mutta mies ei voi liikkua rajusti. Itse koen sen niin, että kun en ole siinä asennossa niin sanotusti hallitsevassa asemassa niin nautinto ei ole yhtä voimakas kuin silloin kun pystyn itse sädellä muun muassa työntökulmaa ja -voimakkuutta.

Videos

Sexy German girls get sloppy creampie gangbanged.

Nautitko: Seksi nainen päällä naisenorgasmi

Ratsastaessaan miehen pällä, nainen voi itse hyvin kontrolloida vauhtia ja kohtaa minne. Hyvä seksi on pättymätön tutkimusmatka nautinnon. Nainen pällä -asennossa on myös hankalampi pästä niin syvälle kuin esimerkiksi takaapäin- tai edestä jalat ylhällä. Koska seksi pimeässä. Nainen pällä -asento tarjoaa miehelle oivat näkymät sängyssä, mutta mitä ajatuksia asento herättä?

0 ajatuksia “Seksi nainen päällä naisenorgasmi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *